Libelula, maninca ceva sanatos dimineata inainte sa pleci de-acasa, stiu ca e greu, nu esti obisnuita, organismul nu-ti cere, etc. Forteaza-te! Incepi in week-end sa maninci niste mic dejunuri mai serioase si in timpul saptaminii macar niste cereale, da sa fie din alea adevarate, porridge, mincarea saracului si-a familiei Sylvester (who ever heard a cat eating porridge? why can't we have a mouse like other cats?

) cu nuci, fructe uscate, sint chiar gustoase. In timpul zilei ia-ti o banana, un mar la tine si maninca intre sandwich-urile alea, macar o ora inainte. Ce vreau sa spun ca fructele nu trebuiesc amestecate cu alte mincaruri, doar dimineata sau in timpul zilei daca ai timp si chef sa skip a meal ai putea sa-ti faci un smoothie (
http://www.google.ca/images?hl=en&so...=&oq=&gs_rfai= uite ce fain arata

). Ah, renunta la cola si alte sucuri artificiale, dar ocazional poti bea, la fel ca orice altceva ce se spune ca nu e bun pentru sanatate, doar cantitatea conteaza ca sa-ti faca rau, pentru cantitati mici corpul are destule sisteme de eliminare.
In rest, terminati cu numaratul caloriilor la 20 de ani. Doar daca sinteti bolnavi de ceva e cazul sa tineti un regim. Atita timp cit mincati ce mincati si beti alcool

cu moderatie totu-i bine si frumos. Cred eu ca abia peste 30/35 de ani metabolismul devine mai lenes, mai ales daca pina atunci ati cam fost sedentari si la virsta aia e cazul sa va chinuiti sa faceti ceva miscare, dar prostiile astea ca doar sala/fitness e buna sint niste aiureli. Inotul e unul din cele mai complexe sporturi, antreneaza o multime de muschi si te dezvolta armonios. Ar mai fi si yoga, chiar mai buna, dar in discutia asta nu ma avint, cred ca sint destui mult mai priceputi decit mine.