Eu cer sa se incheie acest schimb de "amabilitati" intre cei doi useri. De cateva ori discutia a cazut pe panta prostului gust, motiv pentru care cei doi useri - pitbull si lalaby - primesc cate un avertisment, ce va fi urmat de banare daca vor continua in acest fel.
In alta ordine de idei, un IP arata localitatea userului, providerul si serverul. Nicio alta informatie despre acel user!!! Asta in cazul in care respectiva persoana are un IP fix. De ex, eu am internet de la rds rcs acasa, si - de fiecare data cand intru online - mi se genereaza un alt IP. Prin urmare, cunoasterea IP-ului nu are relevanta decat in cazul observarii ca doi useri sau mai multi au exact acelasi IP pe forum; in acest caz trebuie sa -i banezi pentru ca sunt clone, or clonele sunt interzise pe forumul Cinemagia; pitbull a observat ca doi useri folosesc acelasi IP intr+o singura sesiune si a tras un semnal de alarma ca ar putea fi vorba de clone. In acelasi timp, exista foarte multe retele in care zeci/sute de persoane au acelasi IP. In cazul celor doi useri, IP-ul este al Vodafone si e posibil sa fie un IP prin care intra multe persoane. Pe acest motiv, inaintez premisa de nevinovatie si spun ca userii adrian popovici si lalaby nu au nicio legatura intre ei, chiar daca au scris sub acelasi IP.
Last edited by Gloria : 15 Nov 2010 at 16:27.
|