Ce-mi dau eu seama, lalaby, e ca incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu o adolescenta, care intorcandu-se poate la gandirea de alta data si-a intrat prea bine in rol si mai si uita de limba romana (vezi "numai"). Doar n-o sa-mi zici acum ca e un forum si nu dai atata importanta scrisului, cu atat mai mult cu cat, in ultimele zile, prin toate topicurile dai atata importanta unui forum incat ameninti zilnic cu judecata pe cineva.
Si tot tipic unei adolescente, desi poate aceasta ar da dovada de mai multa perspicacitate, arati ca esti total paralela cu fenomenul pe care-l comentezi. Puiu a scos anul asta "Aurora", care trebuie sa apara acusi si pe ecranele noastre, Mungiu a avut "Amintiri din epoca de aur", abia ce trecu un an de atunci. Porumboiu a avut si el un film anul trecut, "Politist, adjectiv" pe numele lui, poate ai auzit de el? Muntean a mai scos si el un film, "Marti, dupa Craciun". Si lista probabil nu se termina aici, dar pot continua altii ce am inceput, desi ma indoiesc ca ar face-o in situatia data.
Cat despre exagerarea valorii acestui "nou val" sunt de acord partial. Filmele in cauza nu pot fi numite capodopere, dar multe dintre ele sunt filme foarte bune, nicidecum "varza", cuvant care pare sa descrie atat de bine atitudinea unui "user".
PS: "User" e unisex.
|