View Single Post
Old 13 Nov 2010, 03:48   #39
lalaby
Senior

lalaby

Oh Doamne... chiar insisti???

1. Frumusetea ... la varsta noastra (ma rog , a mea!)... nu stiu cum arati tu, desi cred ca imi pot inchipui dupa cum scrii... esti un barbat la o varsta mai mult decat critica (vreo 52 - 55 de ani???), desi poti arata mult mai batran chiar daca ai o varsta mai mica...pai daca ai varsta asta (sau in jur de...), chiar iti inteleg problemele si nevoia de a deveni profesor...Cumva par alb (sau albit?), tenisi in picioare (adica generatia aia hippy , vreau geaca auncata peste un pulover in V???

Te inteleg, sincer... si eu am aceleasi probleme) doar ca stiu sa mi le rezolv intr-un alt fel... nu am nervi!!! Ceea ce tu ai! Ai nevasta? Ai copii? Nu cred.

A! Eu arat mai bine

2. Despre caini... si eu am un caine. Ok, cainii sunt loiali DAR sunt caini destepti si caini p.....??? Adica, imi pare rau pentru tine, ti-am spus-o de cand am intrat pe acest forum... caine, caine da' din ala prost (scuze!!!!). Pai nu poti sa imi spui ca pitbul-ul e vreun mare destept

E cam fara inteligenta (i se pune pata musca, cam cum faci tu), nu i se pune ... o cam fura . Stii de ce ? Il apuca nervii, se invirtoseaza (ca fraierul) si daca apare un caine mai destept ... ghinion... o fura (cam cum ti-o furi tu de la mine )

Hai las-o balta! Nu imi da apa la moara... sincer , inca nu ti-am aratat tot ce pot si ma distreaza chinul tau. Si nu sunt om rau, sincer! Dar dupa gafa cu copilul lui Popovici, cu bataia la poponet si cu alte prostii... chiar mi-ai demonstrat ca nu prea ai argumente. Ori faci copy paste de pe un articol, ori dai la poponet... de atat esti in stare. Si lasa vinul (inteleg ca a fost unul bun) sa te faca nani-nani...

Somn usor!!!
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif