Thread: "Eva"
View Single Post
Old 13 Nov 2010, 02:39   #88
lalaby
Senior

lalaby

Pitbull!!! Iar incerci marea cu degetul???

M-ai acuzat ca sunt fata lui Popovici... acum te-ai gandit mai bine... si iar ai mai facut o descoperire??? Jesus, da' chiar te simti cu musca pe caciula... altfel nu ai insista in ineptiile tale.

Chiar esti de coma, zau! Nu iti dai seama ca te faci de cacao? Mai ai niste incercari... poate mama lui Popovici, sau mama lui Palos... sau ceva amante, amanti?

Bai, ti-ai aratat putinta... hai gata! Ne vedem in instanta! Pana atunci, iti doresc eu succesuri (asa cum mi-ai dorit tu crezand ca sunt fata lui Popovici)... si mai zici ca nu ai ceva pesonal cu anumite persoane???

Hai mai bea un pic... esti chiar simpatic, zau asa. Hai sa iti spun cum as fi reactionat eu, daca eram in locul tau... ma lasam in pace (adica tu pe mine... asta pentru ca ai baut ... faptul ca tu tot incerci sa demonstrezi ceva... e clar ca ai ceva pe constiinta.

Hai , pls. treci la nani-nani ... esti cam varza dupa gafa cu IP-ul si cu solicitarea ta de a a-mi spune numele... repet, ai cam furat-o pentru ca nu sunt fata lui Popovici, acum incerci cu Palos? Nu ii dai seama ca esti jalnic?

Dragi forumisti.... vi se pare normal??? Mie nu.
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif