View Single Post
Old 13 Nov 2010, 01:34   #37
lalaby
Senior

lalaby

Ma rog... as putea spune ca tie iti lipseste

Am alte criterii si nu prea am dat gres niciodata... am sprijinit un spectacol de teatru care a mers la Avignon si a mai luat si premiu acolo... ok, aici in Romanica noastra (vorba cuiva de pe forum) nici nu se stie despre ce este vorba. Si sa nu iti inchipui ca UNITER l-a luat in seama!!! Oh, ar fi fost o rusine, zau... a avut o critica oribila! Scrisa, desigur de oameni cu scoala, nu de profani ca mine in ale artei. Oare cei care l-au criticat fac/faceau/vor mai face parte dintr-o gasca sau nu? Eu ii monitorizez de doi ani si sincer gasca se cam poate sparge

Iar ca sa fac o paralela... ghinion, am vazut EVA la Cannes cu o sala plina si acum am aflat ca e luat in festivaluri, desi aici este injurat cat cuprinde! Si, tot ca profan mi-am spus parearea, dar Pitbull a incercat sa ma (re)educe...pai nu prea poate la varsta mea.

Pai cum pot interpreta chestia asta? Ce e injurat aici e bun pentru exterior? Deci, se pare ca am fler...

Ok... accept ca nu sunteti de acord cu mine, dar voi acceptati parerile mele? Multi dintre voi probabil ca da (nu va acuz ca nu scrieti aici)...dar eu il vreau pe Pitbull... si daca si-a ales nick-ul ca de caine... Jesus! S amai fie si moderator... hai ca ma lasa nervii

Dar am vazut ca numai sunt Novice ci Junior! O, DRAGA CINEMAGIA... oricum saptamana viitoare fac actiunea, ca de ... o fac eu, profana cu cunostiinte juridice , naspa desigur (asta ca sa nu va obositi sa catalogati voi pregatirea mea...)
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif