Ma bucur intotdeauna cand putem discuta civilizat.
Just for the sake of truth:
- La cursurile mele nu m-am referit niciodatä la tine sau la filmele tale; nu aveau legäturä cu repertoriul de admitere, materia si subiectele exercitiilor practice. (Singura referire a fost din partea Dianei, care a mentionat, simplu, firesc si färä nici un fel de rele intentii, cä o cunoaste pe fiica ta, si cä-i va vorbi despre cursurile noastre. I-am spus cä mä bucur. Atâta tot.)
- Repet: nu e nimic personal. Nu are ce, cum si de ce. Dacä suspectezi în continuare o asemenea motivatie, te invit sä propui mäcar niste piste posibile, dacä nu chiar dovezi (ceea ce ar fi foarte greu).
- E posibil ca Gorzo sä fi väzut filmul de pe net - la fel ca mine, de altfel: se gäseste deja pe cunoscutul site romania-inedit.3xforum.ro (nu dau linkul exact pentru download, regulamentul Cinemagiei interzice asta, si pe bunä dreptate). La vizionare venisem pentru conferinta de presä - care, din päcate, n-a mai avut loc.
- "De ce tipi?" e o replicä leit-motiv a lui Tudor Caranfil cätre mine; mai în glumä, mai în serios, mi-o adreseazä adesea, fiindcä obisnuiesc sä vorbesc foarte tare. Cel putin cu acel prilej, nu mä înfierbântasem deloc.
|