Thread: "Eva"
View Single Post
Old 12 Nov 2010, 14:02   #80
adrianpopovici
Novice

adrianpopovici

Imi pare rau ca din cauza mea au iesit atatea probleme,dar pe de alta parte sunt bucuros draga Mihnea ca te-ai convins de faza cu fica mea.Dupa ce am citit primele mesaje in care te luai de lalaby am intrebat-o pe fica mea daca cunoaste o anume Diana si asa a aflat si ea de discutii.In alta ordine de idei sa sti ca nu e frumos ca atunci cand esti invitat sa predai unor copii care dau examen la ATF,in loc sa-ti vezi de materie ,tu discuti de mine, parca pe copii asta ii interesa.In ceea ce priveste proiectia pentru presa a filmului Eva ai vazut si tu ca au fost vreo 40 de persoane dar din cate stiu critici negative nu au venit decat din partea ta si din partea lui Gorzo pe care de fapt nici nu l-am vazut acolo(poate a vazut filmul in alta parte desi ma cam indoiesc)Este adevarat ca te-am intrebat daca ai ceva personal cu mine iar tu mi-ai raspuns ca esti foarte exigent.Ti-am spus ca nu te cred si in continuare sunt convins ca nu e numai exigenta mai ales ca te infierbantasei de a ajuns si Tudor Caranfil sa te intrebe de ce tipi ca nu suntem surzi. Despre adevaratele motive mai tarziu.

Adrian Popovici
adrianpopovici is offline   Reply With Quote sendpm.gif