View Single Post
Old 12 Nov 2010, 14:00   #49
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by teo_k3:
De multe ori, Pitbul are un stil foarte rautacios in asi exprima punctul de vedere.
Destul de adevärat.
Uneori, e nevoie de zgâltâieli, de dusuri reci; aprecierile cäldute nu rezolvä nimic.
E si asta o probä; cine o trece, are numai de câstigat. Cine nu, nu.
Si nu sunt cel care a inventat-o. Asa e de când lumea si pämântul.

Iar faza asta cu "eu n-am venit aici sa fiu educatä, am venit sä-mi spun pärerea", e complet aiuristicä. Nu existä asa ceva. Orice opinie, justä, falsä sau mäcar discutabilä, genereazä o reactie - care la rândul ei îl influenteazä pe emitentul pärerii. Oricine are de învätat dintr-un dialog, orice schimb de opinii e, prin forta împrejurärilor, "educativ" (pentru unul, pentru altul, pentru cei ce asistä...) Altfel, dacä nu esti dispus sä primesti, n-ai decât sä-ti spui opiniile în fata oglinzii.

Duşuri reci? Cred că ai uitat electroşocurile, fierul înroşit şi bătaia la tălpi
Viziunea asta ”educaţionistă” şi mai ales punerea ei în practică (îţi) va crea multe probleme pe forum. Sunt de acord cu lalaby, educarea asta cu forţa nu-mi sună bine. Mai lipseşte doar un lagăr de (re)educare a celor de pe forum. Partea cu ”dispus să primeşti” şi ”spus opinii în faţa oglinzii” ar trebui să fie valabil pentru toţi, mai ales pentru cine o afirmă. Cum se numea topicul? Ceva cu filme? Mda, parcă am citit o postare sau două, hă, hăăă pe la început

@teo_k3
Chiar ne-am distrat pe cinste. Noi. Luatul la mişto a fost mai ales pentru că ai vrut să ne tragi în piept. Sper că te-ai apucat de citit!

@lalaby
Dat în judecată? Lasă aburelile! Când îl reclami pe Pitbull la Parchet, ataşază şi avatarul lui ca să-l poată Poliţia identifica şi aresta! Ia-ţi un avocat bun, care să te ajute să probezi daunele materiale şi de imagine pe care le-a adus reclamatul personajului lalaby. Vezi să nu uiţi să treci domiciliul reclamantei, ca să îţi vină citaţiile.
Lasă prostiile! Stilul lui Pitbull a enervat şi pe alţii, dar acţiuni în instanţă... e comic!
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif