View Single Post
Old 12 Nov 2010, 13:44   #48
buticut
Guru

buticut

Teo ar trebui sa fie multumit ca nu a primit ban, motivele ar fi fost mai mult decat intemeiate. Inainte sa-l critici pe Pit, mai bine spune-i mersi ca datorita bunavointei lui inca mai poti activa pe forum (considera ca esti prea funny ca sa primesti ban). Cum am mai spus, Pitbull te mai musca (de fundulet ), ca de n-ar fi asa, nu s-ar mai numi Pitbull. Oricum esti deja de cam o luna aici, ar fi trebuit sa-ti dai seama ca Pit isi exprima agresiv punctul de vedere doar in cazul in care un user chiar abereaza. Nu ar sari pe mine (oups, sounds kinky ) de ex daca i-as aduce laude filmului Scott Pilgrim vs the World, un film pe care el l-a criticat, atata timp cat o fac in limitele bunului simt, fara sa-l atac eu la randu-mi pe Pit pentru cronica lui. Ideea e ca Pit cand te musca, te musca feroce , dar o face justificat, desi uneori poate ca merge cam depparte . Nu in cazul acesta...ca acea doamna i-a luat-o inainte.

Acum seriously, dansa crede ca daca nimeni nu are curajul (nici motive) de a-l "detrona" pe Pit, e timpul ca ea sa arate ca a pus coada la pruna si sa recurga la amenintari stufoase, dar pana la urma ieftine. IMHO, singurele amenintari de luat in serios via Internet sunt cele de moarte. In rest puteti sa ma amenintati cat si cum vreti, oarba-surda-muta sau pe scurt, mi se rupe. Bine acum, sper sa nu fie cazul, sunt o fire destul de pasnica.

Last edited by buticut : 12 Nov 2010 at 13:51.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif