View Single Post
Old 12 Nov 2010, 13:29   #47
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by teo_k3:

Acum catva timp voiam sa fac un film. Am intrat pe forum cu un scenariu comercial pe care-l consideram destul de bun. Dupa mai multe discutii aici pe forum cu Pidbul, c.ghevara
si altii, am inteles ca nu era asa stralucit pe cat credeam. Cu toate ca nu am fost in totalitate de acord cu critica lor am avut numai de invatat, am aflat care au fost greselile majore ale scenariului. Am incercat sa-mi sustin scenariul prin intermediul unui alt user creeat aici pe forum.
Cineva trebuie sa verifice aceste lucruri si sa baneze astfel de useri (mi-a fost verificat IP-ul de catre Pitbul). M-a prins

teo_k, adu-ti aminte cat erai de revoltat pentru ca lumea nu aprecia scenariul tau. si acum uita-te la tine. ai realizat singur ca ai gresit. daca nu te tragea Pitbull de manecuta ce ai fi facut? ai fi facut filmul si ar fi fost un dezastru. el, in schimb ti-a dat niste sfaturi. ti-a sugerat sa faci scoala si daca asta va fi visul tau si dupa ce o termini, ai avea sanse de reusita. ei, atunci spuneai ca Pitbull e rau si te ataca... acum, ai ajuns singur la concluzia ca bine a facut.

tot ce vreau sa scot in evidenta e ca si lalaby isi va da seama pana la urma ca a gresit judecandu-l atat de aspru pe Pitbull... acum, sa fim seriosi, nu e dracu chiar asa de rau.

si sa mai fac o analogie: la scoala exista pofesori foarte severi si profesori de "gasca". de obicei aia severi sunt cei mai urati de elevi. dar dupa cativa ani de la terminarea scolii, elevii respectivi isi dau seama ca au avut mult mai multe de castigat de la profesorii duri, decat de la cei care sunt pampalai...

am avut si eu astfel de profesori, si culmea, de ei imi este cel mai dor acum. si nu pentru ca as fi masochista ci pentru ca mi-am dat seama cu cat de multe am ramas de la ei.

si acum, sa fim seriosi, voi nu stiati ca Pitbull are un suflet foarte, da foarte didactic? asa e el si asa s-a obisnuit... cu cele o gramada de cursuri pe care le sustine, e normal sa se poarte asa. i-a intrat in sange si i se si potriveste...