View Single Post
Old 12 Nov 2010, 11:40   #45
teo_k3
Junior

teo_k3

De multe ori, Pitbul are un stil foarte rautacios in asi exprima punctul de vedere.
El considera ca are dreptul sa dicteze, si sa forteze publicul sa se uite la filmele romanesti "de arta" facute de cele mai multe ori doar pe gustul criticilor.
"""Publicului nu-i dai ce-ti cere, îi dai ce stii tu cä are nevoie""""

Daca nu esti de aceeasi parere cu el de multe ori esti facut prost.

Un forum este deschis pentru ca fiecare sa isi poata spune o parere si pentru a invata.

Acum catva timp voiam sa fac un film. Am intrat pe forum cu un scenariu comercial pe care-l consideram destul de bun. Dupa mai multe discutii aici pe forum cu Pidbul, c.ghevara
si altii, am inteles ca nu era asa stralucit pe cat credeam. Cu toate ca nu am fost in totalitate de acord cu critica lor am avut numai de invatat, am aflat care au fost greselile majore ale scenariului. Am incercat sa-mi sustin scenariul prin intermediul unui alt user creeat aici pe forum.
Cineva trebuie sa verifice aceste lucruri si sa baneze astfel de useri (mi-a fost verificat IP-ul de catre Pitbul). M-a prins .

E adevarat ca Pitbul nu avea nici un drept sa-ti posteze IP-ul.
De la a te contrazice cu cineva pe acest forum pana la a da in judecata o persoana, este cale lunga.
Consider ca este mult mai benefica o rezolvare amiabila a lucrurilor, decat sa se recurga la un proces.
teo_k3 is offline   Reply With Quote sendpm.gif