View Single Post
Old 12 Nov 2010, 09:13   #44
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by lalaby:
Hai sa va spun cateva chestii...

1. Unul dintre motivele pentru care m-am hotarat sa actionez in judecata sunt si cele doua raspunsuri date de catre Pitbull lui Angel2010 si Teo_k3... asa intelege el sa se adreseze profanilor (adica esti profan... esti facut prost!)

Nu am timp sa critic tot ce ati scris, insa un lucru mi-a sarit in ochi. De unde si pana unde sa actionati pe cineva in judecata pentru ca se ia de altcineva? Nu prea aveti dreptul asta. Daca useri Angel2010 si Teo_k3 se simt neindreptatiti, cred ca ei ar trebui sa isi ceara dreptate. Aici faceti intocmai ca Pitbull. Din exces de zel, pentru "copii", faceti o greseala. Daca dumneavoastra il dati in judecata pe Pitbull pentru atitudinea lui fata de alti useri, acestia din urma ce vor face? Vor privi amuzanti la mascarada? Sincer, daca as fi in pielea unuia dintre ei, m-as simti jignita ca cineva sa lupte in locul meu.
Aveti motive sa dati pe cineva in judecata? Ok, va inteleg, dar nu ii bagati si pe altii in conflict.

Si din nou, ma repet, ca sa intelegeti pana la capat. si eu sunt profana si nimeni nu m-a facut proasta. si eu sunt profana si nimeni nu a incercat sa ma re-educe.