pentru Mafalda
Sunt de acord cu tine... si am prieteni din lumea teatrului care mi-au spus de multe ori asta. Actori care jucau demential pe scena in spectacole foarte bune, dar regizorul nu facea parte dintr-o anume GASCA! Asa e peste tot. Ca urmare acele spectacole nici nu au fost nominalizate la UNITER, nici nu au primit finantari... bine ca au mers pe afara.
Iar in cinematografie... din cate vad eu e si mai rau. Aici nici macar nu exista gasti... e doar una singura.
Iau la nimereala un critic... Gorzo. Ma gandesc ca nu ar trebui sa scrie decat la un ziar! Pai vad ca scrie si in ziar, si in fitiuica, si pe on-line, si in 7Seri sau B24Fun si din diferite pozitii probabil ... si culmea, nu face decat copy paste. Nu asta cred ca inseamna critica, si nu asta cred ca ar trebui sa faca un critic. Ma mira insa angajatorii... chiar nu isi dau seama ca sunt texte scrise cu copy paste? Si daca te gandesti ca Gorzo mai este si selectioner la anumite festivaluri, care folosesc echipa si a altor festivaluri... bineinteles toate finantate cu bani grei... vezi deja O MARE GASCA! Pai cum o fi sa roage colegul care trebuie sa scrie in acea zi la ziarul unde el scrie la doua luni, sa laude festivalul la care el (sau prietenul lui) e selectioner si sa le ingroape pe celelalte.
Pai, asta da GASCA.
Of!
|