Thread: "Eva"
View Single Post
Old 11 Nov 2010, 17:05   #53
electricfeel
Novice

electricfeel

pt pitbull

mda...citeam comentariile de pe acest forum si nu am putut sa nu observ comentariile despre diana si "fata tatii" bla bla. asa ca..eu sunt fata lui popovici! incantata de cunostiinta (not). si chiar daca lalaby ar fi fost, de ce sa scrieti comentariile alea rautacioase? nu scriu aici ca sa iau apararea acestui film (desi ar trebui totusi sa va opriti..ok, l-ati facut de r***t, v-ati legat de absolut cel mai mic nimic din film doar ca sa demonstrati ca este cea mai mare catastrofa din istoria filmului) dar serios acum..ar trebui sa incetati, ati demonstrat ce ati vrut, au iesit certuri, v-ati exprimat opinia (sau mai bine zis ura)..toata lumea a inteles, nu va place filmul!
dar macar..daca tot ati mai vazut un comentariu pozitiv cum ar fi cel de la angel2010 sau altii, nu incercati sa ii desfiintati parerea. i-a placut, foarte bine..dar nu inseamna ca daca dvs sunteti critic, fost regizor, pana mea..trebuie sa ii schimbati punctul de vedere. fiecare are dreptul la o opinie.

plus ca se vede clar ca nu mai criticati un film ci atacati o persoana. dar bineinteles, asa se intampla. ne atacam unii pe altii, nu stim sa apreciem munca celorlalti... daca si in cinematografie a ajuns atata invidie rautate si prostie..
in fine, imi pare rau ca s-a creat confuzia aceea cu lalaby.. oricum, comentariile negative, rautatile si tot ce mai practicati pe acest forum o sa continue din pacate, de asta sunt sigura.
electricfeel is offline   Reply With Quote sendpm.gif