View Single Post
Old 11 Nov 2010, 14:55   #39
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by dragonfly_drk:
Daca doriti dreptate, cel mai bine e sa fiti dumneavoastra. Sa nu va ascundeti in spatele tastaturii. Domnul Mihnea Columbeanu va cerut sa va prezentati. E normal sa stie si el cu cine are de-a face. Nu era nevoie sa postati pe forum, ar fi fost cel mai indicat din partea dumneavoastra sa ii trimiteti un pm cu numele dumneavoastra, macar. Pentru ca nu e corect ca dumneavoastra sa stiti totul despre el, iar dansul nimic despre dumneavoastra. Aceasta ar fi una din nedreptatile pe care dumneavoastra le-ati savarsit fata de el. Daca doriti lupta, macar sa fie corecta, nu?

Fără a lua partea nimanui, nu pot să nu remarc, dragonfly_drk, că nu ai dreptate în ceea ce susţii mai sus. Faptul că mulţi utilizatori cunosc identitatea lui Pitbull se datorează faptului că el însuşi a preferat să iasă din anonimat, a fost opţiunea lui. Această opţiune a sa nu obligă, însă, pe nimeni să îi urmeze exemplul, astfel că nu poţi spune că e incorect ca vreo persoană care intră cu el într-o dispută forumistică să rămână în anonimat!

În ce priveşte toată tevatura creată în jurul Evei, cred că a ieşit prea mult zgomot pentru nimic. Nu e nici primul şi nu va fi nici ultimul film desfiinţat aici sau în alte părţi: a se vedea, de exemplu, articolele lui Andrei Gorzo.
Referitor la muzică, nu cred că a contestat cineva calitatea acesteia, dar, oricum, n-am auzit până acum ca o muzică bună să salveze un film prost. Nu susţin acum că Eva ar fi prost, pentru că nu l-am văzut, ci susţin că, şi dacă ar fi luat un Oscar pentru cea mai bună muzică, acest fapt nu ar fi avut vreo relevanţă cu privire la calitatea filmului în ansamblu.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif