View Single Post
Old 10 Nov 2010, 22:52   #36
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Doamna lalaby, as dori sa va aduc la cunostinta ca sunteti pe un forum. Un forum, unde oamenii isi posteaza ideile, parerile, criticile. Oamenii au tot dreptul din lume sa lupte pentru lucruile in care cred cu adevarat. Intradevar, intr-o oarecare limita a bunei decente, care o data depasita, irita si instiga. Incerc sa fiu cat se poate de impartiala in tot conflictul acesta si sa imi expun si eu parerea.
(in fond, e dreptul meu). Mihnea Columbeanu (Pitbull) e o persoana culta. O persoana care are foarte multa cultura cinematografica si care are un drept in plus de a critica anumite filme. Unele ii displac, altele nu. E decizia lui. Nu incerc sa ii iau apararea, insa cunoscandu-l si urmarind evolutia lui pe acest forum in ultimele luni, am observat ca ceea ce face nu face cu rea vointa, doar ca are o modalitate aparte de a-si expune ideile. Tind sa cred ca tot ceea ce doreste el sa faca, este sa ne deschida noua ochii... celor care nu avem atat de multa experienta in ceea ce priveste cinematografia. Cu toate acestea, uneori, modalitatile in care isi impune punctul de vedere, par abuzive, insa repet, e doar un forum. Aici e internet, un haos total, unde fiecare face ce vrea, fiecare isi atribuie o anumita personalitate, daca doreste, pentru ca nimeni nu are posibilitatea sa verifice. Tot asa, pot sa ma dau drept regina si nimeni nu ar putea sa spuna ca nu sunt, pentru ca nu poate dovedi. Si atunci, in cazul acesta, nu ar fi tot o inselare? Daca doriti dreptate, cel mai bine e sa fiti dumneavoastra. Sa nu va ascundeti in spatele tastaturii. Domnul Mihnea Columbeanu va cerut sa va prezentati. E normal sa stie si el cu cine are de-a face. Nu era nevoie sa postati pe forum, ar fi fost cel mai indicat din partea dumneavoastra sa ii trimiteti un pm cu numele dumneavoastra, macar. Pentru ca nu e corect ca dumneavoastra sa stiti totul despre el, iar dansul nimic despre dumneavoastra. Aceasta ar fi una din nedreptatile pe care dumneavoastra le-ati savarsit fata de el. Daca doriti lupta, macar sa fie corecta, nu?
In alta ordine de idei, intradevar, publicarea IP-ului este ilegala, insa intocmai cum dumneavoastra ati sugerat, nu este ip-ul dumneavoastra, deci, din nou, nu aveti nimic impotriva lui. Putea foarte usor sa dea un exemplu, sau sa il scrie la nimereala. Nu puteti demonstra. In ceea ce priveste santajul, am citit cu atentie postarile care va incrimineaza. Nu vad sa fie vorba de santaj. Domnul Mihnea v-a facut mincinoasa? ok. Poate are motive sa o faca. Si daca are dreptate, din nou, in cazul unui proces, dumneavoastra veti iesi in pierdere. Este alegerea dumneavoastra ce faceti. Nimeni nu va poate impune ce sa spuneti sau ce sa faceti, dar macar dati dovada de fair-play.
In concluzie, cum vad eu lucruile: domnul Mihnea Columbeanu, din exces de zel, a exagerat cu unele remarci la adresa dumneavoastra. Cu toate acestea, nu a fost rau voitor. (daca l-ati cunoaste mai bine, ati stii despre ce vorbesc)
Chiar vroiam sa va intreb: ati incercat macar, sa discutati in particular cu el? Pentru ca daca nu ati facut-o, revolta dumneavoastra este nula. unele lucruri nu pot fi spuse pe un forum. spatiul este limitat, si ar fi iritant pentru ceilalti useri. Insa daca ati fi vorbit cu domnul Mihnea Columbeanu in particular, sunt sigura ca v-ar fi explicat in amanuntit unele chestii, cu calm, reusind astfel sa ajungeti la un consens. Insa, stiti dumneavoastra, pentru o pace e nevoie de doua tabere, nu numai de una. Daca dumneavoastra nu veti da semne ca doriti o discutie serioasa cu dansul, cu scopul de a lamuri anumite nereguli, demonstreaza ca sunteti rau-voitoare si ati planuit, defapt, toata aceasta cearta. (cel putin asa vad eu lucruile).

In ceea ce priveste problema administratorilor acestui forum, va rog sa remarcati marimea lui. Le este imposibil sa ia o decizie in termen atat de scurt dat fiind ca sunt foarte multe probleme de rezolvat. Trebuie sa aveti rabdare si sa veniti cu argumente solide.

Si in final, ma voi da exemplu tocmai pe mine. (un user nou, cu o cultura cinematografica net inferioara). Sunt o persoana dornica de cunoastere. Nu am fost intotdeauna de acord cu remarcile domnului Mihnea Columbeanu, si nici nu cred ca voi fi vreodata. Insa niciodata nu s-a pus problema sa isi doreasca sa ma excluda de pe acest forum, doar pentru ca aveam pareri contrare opiniilor lui. Pur si simplu, am preferat sa rezolv prblemele pe cale amiabila, in particular (si nu in vazul lumii), sa ii cer explicatii si sa iau o decizie. Ceea ce va sugerez si dumneavoastra de acum inainte.

Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.
O seara placuta sa aveti!