View Single Post
Old 10 Nov 2010, 22:05   #34
lalaby
Senior

lalaby

Atentionare Catre Cinemagia Si Dl. Pitbull

Stimati domni, doamne proprietari sau angajati ai site-ului,
Stimati forumisti,

Imi permit sa va retin atentia cu un lucru foarte grav permis de administratorii acestui site si de catre moderatori.
Am observat de mult timp ca acest forum serveste nu adevaratilor cinefili ci doar celor din domeniul cinematografiei. In aceasta situatia ar trebui sa opriti accesul publicului larg la acest forum sau sa va faceti o sectiune separata doar pentru voi.
Temele principale abordate aici, cu foarte mici exceptii, sunt indreptate impotriva unor persoane doar. Eu nu stiu cu ce au gresit fata de breasla si nici nu ma intereseza.

Cei care scriu, scriu despre persoane, iar asa zisa critica a unui film (desi daca ar fi critici adevarati printre cei care scriu ar trebui sa isi dea numele adevarat - pe alte site-uri se scrie critica de film sub semnatura) este facuta prin prisma criticarii persoanei care a stat in spatele acelui film.

Oamenii simpli (ca suntem simpli in fata "geniilor"ce isi astern gandurile marete pe acest forum) fac marea prostie si, in dorinta de a-si impartasi parerile, intra si si-le scriu. Iar parerea lor nu coincide cu a geniilor. Ghinion! Ghinion pentru oamenii simpli ... imediat sunt facuti prosti pe fata! Prosti, nepriceputi... mai mult se incerca chiar o educare a lor. In situatia in care se ajunge la asa ceva... geniile folosesc un limbaj grosolan, jignitor, impropriu unui forum unde fiecare are dreptul sa intre si sa isi spuna, in mod civilizat, parearea. Iar unor asemenea genii trebuie sa te adresezi folosind acelasi limbaj... daca vrei sa apelezi la bunul simt esti facut terci!

De cateva zile, am vrut sa ma asigur ca parearea pe care mi-am format-o in timp nu este gresita. Cum s-ar spune mi-am furat-o! Si si-au furat-o si altii care, prinzand curaj probabil, si-au scris parerile. Desigur ca ale noastre nu coincideau cu ale lor.

Aseara s-a ajuns, insa, la punctul culminant. S-a intamplat un lucru extraordinar de periculos.SI AS VREA SA VA ATENTIONEZ PE TOTI CEI DE BUNA CREDINTA ASUPRA A CEEA CE SE INAMPLA AICI.

Intr-o discutie pe care am avut-o cu dl. Columbeanu (desi nu merita sa fie numit domn) in legatura cu filmul Eva, aceasta persoana a incercat sa ma ameninte indrebandu-ma daca stiu o anume Diana V. (desi stiu vreo 10, nici una nu are nume care sa inceapa cu V) si apoi comentand despre IP-ul meu, sau ce crede domnia sa ca ar fi IP-ul meu. De altfel l-a si scris.... bine inteles ca dupa aceea a sters cifrele, dandus-si seama probabil ca a facut o gresala imensa. Confundadu-ma cu un copil, probabil, a folosit un limbaj pe care eu nu il folosesc cand ma adresez copiilor mei.... cu atat mai mult nu as permite unui neavenit sa il foloseasca intr-o discutie cu ei.Ca sa fii respectat draga Pitbull, impune tu respectul! Respecta tu pe cei care scriu aici fie ei tineri sau nu. Probabil ca in educatia dumitale nu ai avut parte de aceasta lectie. Este esentiala in viata unui om civilizat. Dar probabil ca dumneata nu faci parte din aceasta categorie. Imi pare rau.

Din raspunsul pe care mi l-a dat asta seara reiese clar ca ieri a scris cifrele care formeaza UN IP.

Respectul lipseste! Buna cuviinta lipseste! Ok, dar si respectarea legii lipseste acestui Pitbull.

Vreau sa va comunic tuturor ca am printat toate discutiile de pe EVA si FILME MARCA ADRIAN POPOVICI, acolo unde am indraznit sa scriu. Si am mai printat ceva... dovada ca la dvs. se injura ... adica un comentariu extrem de trivial de pe topicul Ro-IFF.

In momentul in care mi-am deschis cont am acceptat conditiile si termenii de folosinta. Printre altele acolo scrie ca datele personale pot fi folosite in anumite scopuri conform legii... nu am gasit sa se scrie ceva in legatura cu folosirea datelor de identificare ale abonatului sau utilizatorului (aici intrand si IP-ul) SI NICI ca poti santaja pe cineva cu aceste informatii.

As vrea sa va reamintesc de Directiva 2006/24/CE si de Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene. Dar despre astea veti afla in justitie unde va trebui sa va prezentati.

De asemenea... dreptul la imagine nu poate fi incalcat nici macar de dl. Columbeanu.

Voi populariza acest text peste tot unde voi putea si pe toate site-urile posibile. Fac acest lucru pentru ca acest site, administratorii si moderatorii nu merita sa mai existe atata timp cat nu stiu sa aibe un comportament decent. Iar voi, dragi genii, ramaneti cu forum-ul dvs. Si primiti sfatul pe care vi-l dau.... inchideti-l publicului larg.
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif