View Single Post
Old 10 Nov 2010, 02:49   #216
lalaby
Senior

lalaby

ref # 211 si #212

Autobiografia asta este doar o insailare de imagini. Sa spui ca a stiut ce anume sa insaileze ... e naspa rau (pentru cine a tras concluzia).

Sa te numesti regizor pentru asta e cam mult ... poate "chief editor".

La Cannes se spune ca ziaristii care au iesit din sala dupa vizionarea cu presa se intrebau de ce noi l-am omorat pe Ceausescu. Plesu a scris un editorial foarte interesant in legatura cu generatia de acum care vede un astfel de film. La festivaluri a luta premii ... pentru ca sincer, Ceausescu e chiar dragut in acele imagini, l-am reinviat... aia au inteles cu totul altceva! Poate si lui Ujica ii pare rau dupa acele vremuri... dar ca sa vad acum un om vesel ca isi auzea muzica populara prin alte tari, sau ca a mers printre ruine la cutremur...ok, jos palaria! Dar in acea perioada eu aveam doar 2 ore emisiuni la tv, stateam la coada pentru "fratii Petreus" ... Doamne, chiar ca regretati acele vremuri. Si sa nu aud comentarii legate de regie! lA FILMUL ASTA NU EXISTA REGIZOR!

Daca cineva si-ar da o lucrare pe tema asta... ar face un film mai bun. Suntem penibili... s-au luat premii cu prostia asta tocmai ca se ne faca de cacao... "adica l-ati omorat si acum aratati un prost care rade ca aude un cantec popular in limba lui olteneasca? Bietul de el... se bucura, a facut ceva rau?"... nu in filmul lui Ujica nu a facut nimic rau, in realitate DA!
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif