View Single Post
Old 10 Nov 2010, 02:12   #31
lalaby
Senior

lalaby

amenintarile lui Pitbull/Mihnea Columbeanu

Deja discutia asta e deranjanta si veti avea o mare problema in momentul in care proprietarii si administratorii acestui site vor fi actionati in judecata si, bineinteles, si dvs. care sunteti moderator.

1. Am 53 de ani... da, facultatea pe care am absolvit-o ma ajuta sa ma descurc in ziua de azi
2. Atacurile dvs. au depasit cel mai elementar bun simt.
3. Faptul ca incercati sa ma legati de o anume Diana V (habar nu am cine poate fi).... mi se pare o chestie absolut jalnica si de prost gust. Se vede ca ati facut filme... mai bine mai faceti unul sau scrieti scenarii... din cate am citit pe acest forum poate aveti vreo sansa.
4. IP-ul meu nu este cel publicat si faptul ca ati indraznit sa publicati un IP (fie el real sau nu) mi se pare ca deja acest site nu poate sa mai aibe credibilitate... IP-urile nu se fac publice! Un site serios are la dispozitie alte metode... daca administratorii observa ca ar fi ceva ciudat in postarile care sa fac.
5. Faptul ca ati scris despre un IP, dupa care spuneti ca veti solicita verificarea, demonstreaza ca nu faceti decat sa amenintati, sa santajati si sa dovediti ca cinemagia (care a plecat bine la drum) a ajuns doar o cloaca de barfitori, atacatori la persoana, santajisti si oameni care ameninta. Apropos... in lumea libera se practica site-uri pentru postarea injuraturilor pentru cei pe care unii sau altii nu ii suporta... asta ati devenit in aceste topicuri legate de unele persoane.
6. In proces se va vedea IP-ul meu!
7. In acest moment eu inchei participarea mea la acest forum... si in baza Constitutiei acestei tari (daca cineva o mai respecta), precum si in baza unor legi cheie (ma indoiesc ca dvs. le cunoasteti... dar sper ca proprietarii sa nu sa lase pe mana dvs.) va interzic sa mai postati ceva in legatura cu mine (nici macar cuvantul "fetita") sau in legatura cu informatii confidentiale legate de cei care posteaza aici comentarii - regula pentru orice site - unde oricine isi poate spune parerea in legatura cu ceva. Este evident santajul dvs. probabil ca asta ati dorit... sa excludeti pe cei care au alte pareri despre comentariile dvs. Repet! Daca administratorii credeau ca ceea ce am postat incalca regulile aveau alte metode de a sterge comentariile mele. In acest moment un IP "aruncat" in discutie nu face decat sa imi demonstreze ca pe acest site siguranta nu exista, mai mult ... este un site necredibil pentru ca este construit pe ideea de "gasca" si nu de libertate de exprimare de opinie.

Repet... IP-ul meu nu este cel comunicat! Iar faptul ca dupa ce l-ati "aruncat" cereti verificare demonstreaza ceea ce am scris mai sus.

ATENTIE - DE AZI VA INTERZIC ORICE COMENTARIU! Iar actiunea in justitie va fi postata pe acest forum. Doresc sa fac acest lucru si in numele celor care indraznesc sa scrie ceva si sunt facuti prosti... fara perdea!

lalaby is online now Edit/Delete Message
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif