In continuare aceeasi atitudine...cine nu e de acord cu dvs. e facut prost pe fata! De ce nu inchideti acest forum publicului? Lasati-l doar pentru voi.
Si de ce ma rog casa asta de productie sa nu mai primeasca fonduri pentru filme? Scrieti un HG cu un singur articol... "casele de productie x,y si z sa nu mai intre la concurs" si ati rezolvat problema.
Nu ar trebui sa isi vada fiecare de treaba/filmele lui?
Am intrat si eu le link-ul postat de dl/d-na miryam ... am intrat si pe acel faimos moldovenesc site europa libera... nu scrie nicaieri ca Popovici ar fi dat acea declaratie!
Sunteti culmea! Cand va citesc imi dau seama ca poporul asta nu mai are nicio sansa sa isi revina. Sunteti oameni rai, fara nicio realizare in viata voastra... din neputinta, incapacitate si impotenta se naste rautatea, pe care voi o demonstrati in fiecare mesaj.
Voi aveti voie sa ii faceti pe toti prosti, doar pentru ca au alte pareri. Voi aveti voie sa ii faceti pe toti nulitati, doar pentru ca voi nu sunteti in stare de nimic. Tineti-va site-ul si forumul si toate topicurile deschise. Mandriti-va cu "criticiile" voastre si lasati-ne pe noi astia sa fim prosti.
Un prieten m-a sunat ieri cand a iesit dupa 30 de minute de la alta capodopera pe care o laudati... AUTOBIOGRAFIA LUI CEUSESCU! Om de teatru... i-a fost jena. Insailare de imagini din arhiva... culmea imagini din filmele de propaganda realizate atunci! Acolo traiti voi... in perioada comunismului! Nu stiti decat sa bagati pumnul in gura celor care au alte pareri.
|