View Single Post
Old 08 Nov 2010, 19:12   #203
rrs85
Cinemagia's Wine Lover

rrs85

Send a message via Yahoo to rrs85
De pe pagina Oanei Zavoranu, impresii:

florentyn29 pe 17 iulie 2010 16:05
Buna,nu vreau sa imi dau cu parerea la felul cum arati,sau cum te comporti...ca este viata ta.....nu judec pe nimeni...insa mie chiar imi place felul in care le spui....tuturor ceea ce ai de zis....si iti sta f bine alaturi de Pepe.....dar nu iti las acest mesaj sa iti spun ceea ce stiai deja....am o mica problema...si vreau sa facem in vreun fel sa scapam de Hoti de Politisti comunitari....care se ocupa de ridicarea masinilor...in loc sa isi faca treaba pt care sunt platiti....mi sa ridicat ieri masina...de la piata moghioros...pe acolo stau.... (....l-am cunoscut si pe Franco...Dumnezeu sa il odihneasca in pace )......As vrea daca se poate sa incercam sa facem o petitie impotriva acestei firme care ridica masini....TOATA TREABA ASTA MI SE PARE ILEGALA....DEOARECE IN PRIMUL RAND IN SEC 5 NU SE RIDICA CA NU A FOST VANGHELIE DE ACORD....DECI DACA IN CELELALTE SECTOARE SE RIDICA SI ACOLO NU INSEAMNA CA SUNTEM JUDECATI IN ALT MOD....DECI ESTE VB DE ... DISCRIMINARE......DACA VREI SA VB MAI MULT....STRICT PE ACEST SUBIECT TE ROG FRUMOS....SA IMI LASI UN MESAJ PE MESS....FLORENTYN27 ESTE ID MEU......NU ESTE O GLUMA...AZI MI-AM FACUT ACEST CONT SPECIAL SA IAU LEGATURA CU TINE...CA AM TOT AUZIT DE SCANDALUL TAU CU EI.....DEGEABA II DAM IN JUDECATA ,CA TOTI SUNT AI LOR....NE FURA DE ZECI DE ANI....ACEEASI BOSOROGI....SI NU VOM SCAPA DE EI...PREA CURAND DACA NU FACEM CEVA...SPER SA IEI IN SERIOS ACEST MESAJ SI SA NE AJUTAM CU TOTII....OAMENI DE RAND....MS FRUMOS....O ZI BUNA.
De furi pândind la coturi de drumeag
Să-i hăcuie, să-i jefuie de pungă, să-i spintece, în inimi să-i împungă.
La beregăţi să-i sângere puţin; în beciuri de Ghehenă să ajungă,
Crâşmarii care toarnă apă-n vin !
rrs85 is offline   Reply With Quote sendpm.gif