Hai si sa zicem ca preturile au ajuns mai decente de cind cu criza asta.Pe mine calitatea produsele de firma ma deranjeaza.Un mic exemplu ;dupa lovilutie am capatat o pereche de ''adidasi'' NIKE (AIR) jerpeliti dar inca functionali.Am batut-o pe mama la cap sa-i vopseasca cu Sigmarom alb si i-am scos afara cind inca nu se uscase vopseua bine pe ei .Aveau pernute de aer si scria mare Nike Air; in plus si pe eticheta scria (cit se ma vedea ) MADE IN USA.Am purtat (si idolatrizat) acesti pantofi aproape doi ani si am renuntat la ei doar cind mi-au crescut picioarele.Bineinteles ca fratele meu i-a rupt in doua saptamini.
In ultimii ani am schimbat o gramada de adidasi de firma dupa citeva luni si nici nu mai joc fotbal ca-n adolescenta.Dai 3 -4 milioane pe niste jafuri care au doar eticheta unui brand dar nu si calitatea.Nu vreau sa deschid discutia despre electronice de firma :un prieten are si acum un videoplayer de 20 ani care inca merge dar a schimbat 3-4 dvdplayere de firma in ultimii 3 ani.
|