|
Nu mi s`ar parea corect sa fie banat keep.Toata lumea a inteles ca nu ii plac filmele romanesti din ultimii ani.Dar doar pentru motivul asta trebuie sa suporte sa fie luat la misto si sa fie batjocorit non stop?Doar pentru simplul fapt ca are o opinie diferita,pe care vrea sa si`o spuna?Sunt o gramada de topicuri la filme unde toti forumistii mai deviaza de la subiect,se mai schimba firul discutiei dar doar postarile lui keep au fost mutate la topicul de "off topic".De fapt s`a creat un topic special pentru postarile lui keep : "Habar n-am, da' vorbesc! (Opinii despre filme pe care nu le-am văzut)".Cum sa nu ajungi sa te enervezi si sa injuri atata timp cat ai parte de asemenea tratament?Ca sa nu mai vorbesc de utilizatoarea rvn care il urmareste pe absolut orice topic si il "inteapa" cu tot felul de cacaturi,despre viata lui,despre familia lui.Mai lasati`l dom`le pe om sa respire.E de atata timp prezent printre noi,haide sa ii aratam putin respect si sa acceptam ca sunt oameni care au si alte opinii.