View Single Post
Old 07 Nov 2010, 22:23   #1806
dragonfly_drk
Guru
 
dragonfly_drk
 
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
nu, no way... macar din respect pentru saracii astia care lucra la Nokia. de-a dreptul sclavi. si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa ajung si eu acolo...

toata treaba e de calitate. sunt foarte multe firme care copiaza sistemul original, insa il copiaza prost. de Nokia nu poate fi vorba aici. e firma straina. insa ce facem cu toate "produsele" made in Romania, de patroni romani, dupa brand strain?
dau un exemplu: ca tot suntem pe Cinemagia, hai sa vorbim despre televiziune. ok, emisiuni, filme, etc... tot produse pana la urma. si totusi, foarte multe emisinui au preluat ideile principale din emisiuni straine foarte populare. iar la noi, sunt...
cu astea ce facem? pentru ca, sincer... piata romanaeasca s-a umplut de imitatii. imitatii de proasta calitate. (si aici nu ma refer numai la emisiunile TV. ma refer cam la tot ce se imita.)
gen: Coca-Cola, diferitele sortimente de ciocolata, etc... e diferenta de la cer la pamant. pana si produsele unguresti sunt mult mai bune decat cele romanesti. oare de ce?
pentru ca romanii nici sa fure retete nu stiu...
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif