View Single Post
Old 07 Nov 2010, 20:34   #2679
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Originally Posted by danonino:
Originally Posted by c.ghevara:
@Danonino
Sau să aibe... da' să fie mai bun. Presupun că nu e uşor să găseşti un moderator. Trebuie să-şi sacrifice timp, să aibă răbdare, cunoştinţe despre subiectele discutate, cultură generală (includ aici ortografia), stil, oareşce experienţă de viaţă, abilităţi de comunicare, şi poate mai sunt. Pitbull le are. Ar mai trebui să lucreze puţin la obiectivitate şi orgolii. E greu, dar nu imposibil.

Pai, eu stiu...
A comis-o grav. A mutat postarile care nu erau de acord cu opinia lui. A facut off-topic la greu. Hmm... a incitat la violenta verbala. A jignit diferiti useri, modul fiind de cele mai multe ori straveziu.

Adica, nu crezi ca ar merita?

Tu mi-ai dat acum un argument basist. "Ce? Aia nu-s mai breji ca noi." Ma rog, l-ai reformulat in sensul urmator "Nu e nici unul mai breaz ca Pitbull". Ca e breaz sau nu, e o treaba. Dar a gresit, sa plateasca.

Minunat, tu il aperi pe omul care e pentru ascultarea telefoanelor populatiei, care nu accepta nici o opinie contrara lui, care se comporta ca un inchizitor.
Acum, nu mai mult de 1 pagina, erai contra lui. Coloana vertebrala, cojones, ai si tu?

L.E.

Ce tot aveti cu keep? El a semnalat ca Pitbull face abuz. A mai semnalat inca o data. Nu s-a luat nici o masura. Pitbull tot continua sa faca abuz, de parca userii erau iobagii lui. masurile au intarziat sa apara, iar cand au aparut, au fost inofensive. Budha nu s-a reincarnat in keep, si cred ca in nici unul din noi.

"A greşit, să plătească" ? Danonino, nu-i penitenciar. Tu ce vrei? Să fii răzbunat pentru insultele încasate, sau să nu se mai repete? Acum 1 pagină nu eram "contra lui" Pitbull, ci împotriva a ceea ce face. După cum nu sunt "pro" Keep sau Judex, ci le împărtăşesc unele idei. Mă interesează dreptatea şi adevărul, nu un partid, gaşcă, trupă. Pentru mine, asta înseamnă să ai coloană şi coaie. Te asigur că am din ambele, la care se adaugă un organ care se cheamă creier, pe care mă străduiesc să-l utilizez conform instrucţiunilor de folosire şi destinaţiei sale, nu la altceva.

P.S. Lasă-l pe Budha în pace. Încearcă altul.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif