Hombre, uite un mesaj recent. După câte am văzut, Keep nu a ţinut cont de el, şi nu a folosit sfaturile lui Pitbull. S-a enervat, a atacat orbeşte, s-a lăsat provocat, a ajuns pe culmile exasperării şi a început să înjure. Dar Pitbull, nu crezi că a pus în aplicare propriile sfaturi?
Originally Posted by Pitbull:
Keep, tu ocupä-te de lupta pentru dreptul la opinii scoase din burtä, de înfierarea cu mânie keepwalkingä... ästa, Proletarä, a lui Ujicä, de negarea "Noului Val", de denigrarea breslei criticilor si de desconsiderarea soferilor de taxi cu cravatä uni - cä de mine se ocupä cu succesuri äia care ne-au scutit de prezenta lor pe-aici.
Oricum, ca semn de pretuire, îti dau un sfat: când vrei ca o campanie de defäimare sä aibä credibilitate, procedeazä neapärat la urmätoarele:
- aflä tot ce poti despre tinta ta; nu ataca orbeste, cä nu nimeresti;
- foloseste argumente rationale ( fie si fabricate), nu jonglerii cu notiuni, concepte si impresii profane si stäpânite doar partial;
- alterneazä abil manifestärile pozitive cu cele negative, pentru a-ti escamota subiectivismul si prejudecätile.
...Deocamdatä, atât. Dupä ce asimilezi aceste tactici de bazä, vom trece la rafinarea detaliilor si a nuantelor.
Si, uite, mä ofer ca material didactic, cä tot îmi porti tu sâmbetele cä nu te las sä-ti faci de cap la "Cinematografia româneascä".
Prin urmare, astept ca, pânä mâine seara la orele 23:00, sä schitezi un scenariu strategic al debarcärii mel din functia de moderator, cu sanse modice de eficacitate. Il vom analiza împreunä, pentru ca apoi sä procedäm la optimizarea lui.
Keep... in touch! 
|
Dacă ai fi luat ca ţintă de cineva care are puterea să-ţi mute şi să-ţi şteargă mesajele, l-ai înţelege pe Keep. Nu zic "aproba", pentru că nici eu nu aprob înjurăturile. Mi-ar plăcea să-ţi fac o demonstraţie despre cum ai putea fi adus la exasperare (fără răutate), în scop didactic şi pedagogic... dar, odată ce eşti prevenit, e mai greu de realizat, şi acum am ceva mai important de lucru.