View Single Post
Old 07 Nov 2010, 15:30   #2663
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Mda, un moderator ar cam trebui să fie moderat şi corect, echidistant faţă de useri. Ca orice om, are simpatii şi antipatii, dar în cazul moderatorului acestea nu ar trebui să genereze un tratament diferit al userilor. E total aiurea ca moderatorul să împingă pe culmile enervării un user, apăsând pe butoanele sensibile ale psihicului acestuia, provocându-l. În loc să dezamorseze o bombă, să îi pună fitilul şi să aprindă chibritul! Am mai postat la Reproşuri cu câteva pagini înainte, nu vreau să repet, unele idei se confirmă prin situaţia prezentă.

Vezi "Cine-mparte parte-şi face"! Pitbull, fii cinstit, te-ai jucat cu nervii omului. Ştii deja foarte bine ce îl scoate din sărite pe Keep. Chiar dacă nu înjuri, jigneşti, ataci persoana, şi e first degree murder - intenţia contează. Tu nu întorci celălalt obraz, dai cu măciuca. Dacă apar reproşuri, tu vezi puciuri.

Nu m-aştept să îţi torni cenuşă în cap, nu aş dori să fii "dez-moderat", dar aş vrea să înţelegi (şi pentru binele tău) că e cam greu să moderezi discuţii între oameni pe care îi dispreţuieşti - moderaţia (implicit moderarea) şi dispreţul nu se potrivesc.

"In functie de argumentele acestei explicatii, astept un tratament la fel de just aplicat si cui a declansat si întretinut aceastä situatie tensionatä (vezi ultimele contributii la "Offtopic Asylum".
Cu mintea mea puţină, îţi dau dreptate în privinţa unui "tratament la fel de just". Infractorul merită exact ceea ce ai primit şi tu - un avertisment serios.

Cum spuneam, Cinemagia este primul meu forum, aşa că poate greşesc, poate postez ca să nu adorm.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif