Eu apreciez perseverenta voastra de a distruge tot ce fac eu. Eu nu as avea nervii astia, zau!
Descopar insa ca aveti o vocatie noua.... ati lasat filmele si ati ajuns sa atacati direct persoana.
Habar nu am ce e cu site-ul la care faci trimitere. Nu am dat niciodata acele declaratii aberante. Poate nu va place ce fac eu, da' sa imi puneti in gura cuvinte pe care nu le-am rostit mi se pare chiar nesimtire. Nu am declarat niciodata ca filmul SE CAUTA O MAMA ar semana cu TITANIC!
Subiectul filmului nu are nici cea mai mica legatura sau asemanare cu subiectul din TITANIC.
Mai mult, presupusa declaratie de pe acel site, nu imi apartine. Probabil va apartine voua ... adica, daca tot fac filme proaste, urmatorul nivel al jocului vostru este sa aratati ca as fi chiar prost.
Imi place ca citesc comentarii legate de EVA postate de oameni care evident ca nu l-au vazut. Altfel nu ar putea sa scrie prostii gen ... Ce cauta Vanessa Redgrave intr-un asemenea film (realitatea este ca Vanessa nu joaca in acest film), sau filmul a aparut in 2008 (in 2008 filmul era in post-productie) sau muzica din film este cea din ULTIMUL MOHICAN (muzica filmului este originala si nu are absolut nicio legatura cu cea din ULTIMUL MOHICAN).
Si oricat ati vrea sa convingeti lumea sa nu mearga la acest film nu puteti sa mintiti pana la nesfarsit in legatura cu realizarile acestui film. Da, a fost in campanie OSCAR, si da, a ajuns pe lista de 80 de titluri din 274 la categoria muzica. Vad ca sunteti buni la cautat... mai cautati pe AMPAS.
Va mai dau o tema... faceti-i prosti si pe cei care selectioneaza filmele regizate de mine la festivaluri.
UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI atat de injurat de voi a fost la Varsovia, Mannheim, Wurtzburg, Regensburg, Munchen, Cairo, Bradford...
EVA este deja luat in doua festivaluri... va las pe voi sa descoperiti care sunt acelea. Daca ar fi asa prost de ce un distribuitor american l-a luat pentru distributie internationala? De ce nu se inghesuie americanii la alte filme romanesti, filme distribuite doar de catre distribuitori europeni ... banuiesc ca stiti ca distribuitorii europeni primesc bani europeni pentru distributia filmelor, fata de americani care investesc banii lor ca sa distribuie un film. Pai, daca era asa prost ar mai fi cheltuit cineva vreun banut pentru el?
Decat sa mintiti in legatura cu filmul... mai bine mergeti sa il vedeti!
Cu multa stima pentru munca voastra de cercetare,
Adrian Popovici
|