Keep, tu ocupä-te de lupta pentru dreptul la opinii scoase din burtä, de înfierarea cu mânie keepwalkingä... ästa,
Proletarä, a lui Ujicä, de negarea "Noului Val", de denigrarea breslei criticilor si de desconsiderarea soferilor de taxi cu cravatä uni - cä de mine se ocupä cu succesuri äia care ne-au scutit de prezenta lor pe-aici.
Oricum, ca semn de pretuire, îti dau un sfat: când vrei ca o campanie de defäimare sä aibä credibilitate, procedeazä neapärat la urmätoarele:
- aflä tot ce poti despre tinta ta; nu ataca orbeste, cä nu nimeresti;
- foloseste argumente rationale (fie si fabricate), nu jonglerii cu notiuni, concepte si impresii profane si stäpânite doar partial;
- alterneazä abil manifestärile pozitive cu cele negative, pentru a-ti escamota subiectivismul si prejudecätile.
...Deocamdatä, atât. Dupä ce asimilezi aceste tactici de bazä, vom trece la rafinarea detaliilor si a nuantelor.
Si, uite, mä ofer ca material didactic, cä tot îmi porti tu sâmbetele cä nu te las sä-ti faci de cap la "Cinematografia româneascä".
Prin urmare, astept ca, pânä mâine seara la orele 23:00, sä schitezi un scenariu strategic al debarcärii mel din functia de moderator, cu sanse modice de eficacitate. Il vom analiza împreunä, pentru ca apoi sä procedäm la optimizarea lui.
Bibliografie recomandatä:
Victor Ponta, "Cum l-am dat jos pe Geoanä de la sefia P.S.D.";
Sorin Ovidiu Vântu: "Eu v-am fäcut, eu vä omor!",
Adrian Nästase: "De ce nu ne-a iesit manevra 322",
Corneliu Vadim Tudor: "Rona Hartner si debarcarea lui Emil Constantinescu",
Gelu Voican-Voiculescu, "Intre clitoris si catharsis",
Nicolae Ceausescu si Mama Omida: "Agenturili, minciunili în falsh si lovitura de stat de dupä al XIV-ea Congres a P.C.R."
Keep... in touch!