View Single Post
Old 04 Nov 2010, 19:30   #30
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
As putea spune ca nu prea are legatura cu paranormalul (again), dar mi se pare cel mai potrivit topicul asta. So, here we go:
Ieri tocmai iesisem din mijlocul de transport, cand o fata ma trege de mana. eu, suprinsa:
- Buna, nu te-am vazut .
- Buna, nu-i nimic, am vazut ca nu m-ai vazut, mi-a raspuns ea.
- Hehe, sa stii, cam am o problema cu asta. Pur si simplu nu ma uit in jur! Sa-ti povestesc...Hmm, era un tip cu care am avut mai multe intalniri (mai mult sau mai putin oficiale); dragut, manierat, inteligent - mi-am zis sa incerc, dar pur si simplu nu ma atragea, asa ca am renuntat, no hard feelings, mi-am zis. Dupa scurt timp in care pur si simplu i-am semnalat ca n-ar merge, mergeam pe strada, grabita, cand cineva ma striga: "Andreea! Andreea!" . Cand ma uit, el era, trecusem pe langa el si nu-l vazusem. M-am scuzat, nu stiu ce, i-am spus ca eram in intarziere. La mai putin de o saptamana fugisem dupa maxi, aproape ca l-am pierdut. Intru in maxi, platesc, ma uit in spate, dar culmea, la numai o raza de un metru si-mi spun in sinea mea "hmm, nimeni interesant" . Ei bine, peste cateva secunde cineva ma trage de brat. Ca sa vezi, tot el! si din nou, nu-l vazusem, se intampla ca el sa fie cu putin mai departe de un metru! Deja omu' credea ca il evit, folosea un ton ironic. Eu, pe de o parte, ma simteam aiurea.
- ) , stiu cum e, imi raspunde fata.
Eu ma uitam la ea, iar din fata mea veneau 2 persoane, dar nu m-am uitat la ele, eu imi focusam atentia pe ceea ce-mi spunea ea. In timp ce vorbea, cele 2 persoane au trecut pe langa mine, iar in mai putin de o secunda m-am trezit cu mana cuiva care-si pocnea degetele sub nasul meu. Ma uit in stanga, ma uit la fata persoanei respective, zambesc fortat, socata fiind si spun: "Heeyyyy!!!"
Pur si simplu incremenisem, m-am orpit din mers.
- Hmmm, s-a intamplat ceva? m-a intrebat tipa.
- El e tipu', i-am raspuns.

Serios acu', cum e posibil asa ceva?

Last edited by Rapture : 04 Nov 2010 at 19:35.
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif