Pentru mine Scott Pilgrim a fost cea mai mare dezamagire de anul asta.
Umorul a fost destul de slabut si multe glume nu si-au avut efectul scontat. Filmul nu m-a facut sa-mi pese absolut deloc de personajele principale (noroc cu kim, wallace si cateva din personajele secundare care mai salveaza din situatie) si la sfarsit ma uitam la luptele alea spectaculoase cu un mare "meh" intiparit pe fatza.
Una la mana e greu sa-ti pese de rezultatul luptelor cand ai zero atasament fatza de personajele implicate si a doua la mana cand totul se intampla intr-un videogame world (holy crap they're beating the ... coins out of each other) e cam greu sa simti ceva.
Efectele speciale sunt salvearea filmului dar nu pot sa-l care in spate de unele singure plus ca devin obositoare la un moment iar pe alocuri arata destul de "cheap"
Imi plac filmele, jocurile video si umorul de orice fel dar Scott Pilgrim asta n-a reusit sa rezoneze cu mine la nici un nivel desi teoretic trebuia sa fie exact pe placul meu.
Ah, si faptul ca l-au distribuit pe Cera in rolul principal n-a fost absolut deloc o decizie inspirata.
Originally Posted by Chambord:
Orice gen de filme ai prefera, n-ai nici o scuza sa nu vezi sau sa nu-ti placa nebunia asta (it would mean you're just too fucking sad for this century))
|
Ce-mi place cum simt unii nevoia sa vorbeasca in numele altora si/sau sa traga tot felu de concluzii care mai de care mai penibile: daca nu-ti place filmul acela e ceva in neregula cu tine, daca iti place filmul celalalt inseamna ca n-ai vazut prea multe filme la viata ta s.a.m.d.