Eu sigur nu-s dictator! N-am cum.
Originally Posted by rvn:
c.,
expresia aia cu "mucii in fasole", i-a fost adresata lui Gionloc, ca o dojana parinteasca.
|
Nu doar Gionloc a primit ”muci în fasole”. Aş putea exemplifica expresiile şi atitudinile pe care le enumeram, dar ar ocupa câteva pagini. ”Dojană părintească”? Pitbull e tăticul lui Gionloc şi al altora, care sunt copii de grădiniţă?
in ceea ce priveste atacurile la adresa ta, poate le-ai luat prea in serios ca niste "atacuri" si mai putin ca niste intentii zeflemitoare, spuse tocmai in speranta ca tu, un tip inteligent , le va pricepe ca atare si nu te vei supara, din contra, vei raspunde cu aceeasi moneda, fara incrancenare, ca nu suntem pe front, aici.
|
Nu m-am plâns că aş fi fost ”atacat”. Nu le-am considerat ”atacuri”.
”si inca ceva: tu si keep afirmati ca abuzeaza de pozitia de moderator.
vreau sa spuneti concret cand a facut-o. ce a facut el, efectiv, ca voi sa-i aduceti aceste acuze grave, fiindca am impresia c, ca voi doi, ca niste vulpi sirete si batrane ce sunteti, incercati sa "bagati niste strambe" la "sefi".
|
Reciteşte! Am scris ”mici abuzuri”. A mutat cu mare uşurinţă postări la azil, iar pe altele, cu adevărat off-topic, le-a trecut cu vederea. Vulpi şirete şi bătrâne care încearcă să bage strâmbe? Iar îţi dai cu impresia! Iar bănuieşti intenţii rele, perverse, ticăloase...
vedeti ca dinamita poate ucide si artificierul, atunci cand nu calculeaza exact cata trebuie pentru a produce implozia. deci...cine sapa groapa altuia , risca sa cada in ea...
|
Chestia asta cu groapa, chiar e prostuţă.
Rvn, încă o dată! În postarea anterioară am vorbit clar, moderat, fără ură, fără răzbunare, fără intenţia de a jigni, de a face vreun rău cuiva, de a indispune pe cineva. Dacă nu mă crezi, problema nu e la mine! Am spus tot. Intenţia mea e
să ajut, cum îi place lui Pitbull să spună.
P.S. Aş fi mai fericit dacă în loc de şiretenie m-ai suspecta de inteligenţă.