Originally Posted by miercuri:
Benjamin Button e o LABA TRISTA.
|
hai maaa

mie mi-a placut mai mult ca "bagabontu' milionar"
Originally Posted by miercuri:
Utilitatea lui e ca te afli constant in contact cu o gramada de oameni, fara a face eforturi suplimentare de a lua legatura cu fiecare personal.
Mie imi convine ca sunt la curent cu ce-au mai facut o gramada de fosti colegi de liceu si ce mai fac o gramada de prieteni plecati din Romania si nu trebuie sa pierd timp trimitand de 10 ori 50 de poze pe YM sau sa dau zece telefoane, cand pot sa postez un singur mesaj. Iar facebook am din 2007, cand erau inscrisi doar vreo 10.000 de utilizatori romani, I'm not one of those who jumped the bandwagon.
De vreo juma de an si maica-mea are facebook si si-a gasit o gramada de prieteni cu care nu mai vorbise de foarte mult timp.
|
Pe langa ce a spus miercuri, "facebook" este si o buna arma de promovare de marketing. in concluzie "facebook" este mult mai util decat crezi. nu confunda fenomenul "facebook" cu cocalarismul de pe "hi5" unde nu am vazut pe unul sa-si puna numele din buletin ca "nick" sau "nume de cont".... toti sunt cu SH si cu TZ + butterflyZ, cruciuliTZe Ji alte semne..