View Single Post
Old 03 Nov 2010, 18:10   #2593
anaemona
Guru

anaemona

[quote=Pitbull
Foarte posibil!
Evident, la pachet cu cenzurarea atentä a absolut tuturor mesajelor de cätre o comisie de orientare ideologicä, trecerea numärului de mesaje lunare pe cartelä, înfiintarea unei politii politice a forumului alcätuitä din hackeri care sä scormoneascä prin computerele membrilor si sä le umple de virusi, troieni si spyware. si prezenta forumului on-line doar seara, între orele 20:00-22:00.
[/QUOTE]

Pit, you're not funny am spus clar ca spamerii trebuiesc nu banati, de fapt sterse conturile. Singurele ridicari de pedepse de care vorbesc sint cele citeva existente.

che in schimb are foarte mult simt al umorului, mi-ar place in rol de moderator

che, Dragomara e varianta feminina a lui Judex, in anumite imprejurari, de tensiune maxima. In rest, gateste bine, se plimba pe bicicleta, face poze, e f. simpatica. Nu prea ii placea lui Stefan pentru ca nu scria intotdeauna despre filme, dar avea intotdeauna povestiri proprii scrise cu tilc, foarte placute, care prea-compensau ce i se reprosa.

Sper sa nu se supere nici unul din ei pentru afirmatia asta, pentru ca mie imi sint dragi amindoi.