View Single Post
Old 03 Nov 2010, 17:57   #2592
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Originally Posted by StefanDo:
anemona, in primul rand nedeterminat nu inseamna definitiv

in al doilea rand nu avem timp nici macar sa citim, daramite sa editam mesaje

si in cazul lui judex, sa fim seriosi: daca dupa o banare de cateva saptamani vii si te comporti ASA...

Nedeterminat poate însemna şi definitiv.
Care e scopul unei banări? E o pedeapsă? E o măsură educativă? Cred că în cazul lui Judex, banarea de câteva săptămâni a avut efect contraproductiv. Cred că a acumulat nemulţumiri şi frustrări pentru că a asistat neputincios, fără a se putea exprima, la tot felul de opinii pe care le cataloghează el, "pafariste". Cred că banul l-a făcut să-i sară muştarul mai uşor.

Sunt tare curios cum s-ar comporta Judex în rolul de moderator! La fel de curios sunt ce pedeapsă şi-ar da el pentru ultima-i răbufnire.

Eu aş introduce, concomitent cu banările, ideea muncii în folosul comunităţii Gen spălat closete, vopsit garduri. Bunăoară, în cazul nostru, un număr de review-uri la filme, adăugat de fotografii la actori. Depinde de fantezia voastră. Un fel de dovezi de bună purtare, care să reducă "detenţia" şi să-i înveţe pe unii lecţia umilinţei şi a moderaţiei.

În acelaşi timp, mă surprinde că Pitbull nu-şi foloseşte experienţa de pedagog în rolul de moderator. Sunt convins că şi el ar mai avea de lucrat la capitolul tact, comunicare şi relaţionare.

@ANYONE
Care e cazul Dragomara?
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif