Uite chiar o sa incerc sa ma interesez. Nu inteleg de ce ar trebui sa fie public un dosar. Ma judec eu cu Tata Floarea si dosarul poate sa apara in presa ?
Nu e un dosar de interes national, nu aduce atingere sigurantei statului (favorizarea infractorului) nu e vorba la mijloc de bani de la stat. Asta nu inseamna ca nu e condamnabil dar justitia se face in sala de justitie nu in presa. Si aici apropo o intrebare nevinovata, cum se face ca Ministrul justitiei e acelasi de pe vremea lui Tariceanu ?
Cand apar stenograme in presa inseamna cel mai probabil ca cineva sa arata pisica cuiva. Nici vorba de cautare de adevar de ingropare. Ingropat inseamna sa nu il condamne. Acum au aparut stenogramele dar cel mai probabil nu va fi condamnat. CIne a castigat ce ?
Si apoi chestia cu arestul preventiv. Cu pericolul social. Pai lasa-l sa fie pericol social ca si asa era urmarit si ascultat minut cu minut cu cat mai multe probe cu atat mai bine. Putea chiar sa fie prins in flagrant.
@Pitbull : "Mi se rupe dacä e legalä sau nu. Când ilegalitatea a acaparat tot statul, ca un cancer cu metastaze, te aperi disperat, cu aceleasi mijloace. Pe un judecätor de la C.S. sau C.C.R. care e corupt si imunizat mafiotic în fata legii, nu-l dai în judecatä: îl executi sumar, la Jilava sau în pädurea Snagov"
La suparare se spun multe prostii. Vezi ca intrii pe felia lui Vadim.
@Liviu. Prosteala la televizor e in toate partile nu numai la mogulii rai. Nu cred ca cine vede emisiunile lui Radu Morar are informatii mai corecte.
And love you if I can
Renaissance
|