Originally Posted by victor:
Nu pot spune ca ma pricep la justitie dar din ce vad prin filme probele sunt tinute la secret nu imprastiate pe la televiziuni. Deci nu stiu cat de legitim e ca niste stenograme din dosar sa apara in presa in timpul anchetei. SI evident in folosul cui.
|
Sper sa nu ma insel, dar din cate stiu dosarul este public. In acest caz nu vad de ce nu ar fi aratate populatiei prin mass-media. La cate prostii de spalare a creierului apar, putin adevar social n-ar strica.
Originally Posted by victor:
Salutara si necesara de ce ? Avea cineva dubii cam ce gen de om e cel care a luat bani de la FNI si pagubitii nu vor mai lua nimic niciodata ? Sau daca stenogramele constituie probe evidente care sa il infunde pe Vantu(nici nu le-am citit d'asta spun daca) si nu doar arata ce caracter are, avem noi nevoie de aceste probe ? Ce sa facem cu ele ?
|
Salutara si necesara pentru toti cei care iau de bune informatiile prezentate de angajatii sai si ma indoiesc ca sunt putini. Ei nu il asculta pe Vantu, ci pe ziaristi. Aici, inaine de toate, a fost aratata stofa subordonatilor lui Vantu. Probabil multi nici n-au habar ca Vantu e proprietarul Realitatea Tv si ale celorlalte "bunuri" mass-media.