View Single Post
Old 02 Nov 2010, 17:44   #45
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by rvn:
eu cred ca facebookul poate rivaliza cu Evidenta Populatiei.
poate chiar ofera date mult mai complete decat serviciul specializat pe-asa ceva.
in curand, cei care se ocupa de investigarea unor crime, pot cauta date despre potentialii nebuni, schizofrenici, ticniti, pe Facebook, ca le gaseste si aici cazierul.

Cred ca au si existat cazuri in care au fost gasiti criminali prin intermediul Facebook-ului. In urma cu ceva timp a fost amanata o operatiune militara intr-o zona secreta, fiindca un soldat a postat pe Facebook locatia unde urmau sa mearga . Si la noi au fost doua cazuri in care niste detinuti postau poze din celula lor pe Facebook. Politistii s-au prins ca cei doi facusera rost de celulare si i le-au confiscat .

Nu stiu daca o sa ma dau in vant dupa film, dar in niciun caz nu-i voi da nota 0. 0-ul mi-l rezerv pentru filmele care imi insulta inteligenta si care nu-mi dau nici macar un motiv sa cred ca au fost facute din alte motive decat $$$. Daca doar banii te motiveaza in a face un film si se vede asta, pentru mine it's a no-go si nu cred ca asta e cazul lui Fincher.