Originally Posted by rvn:
eu cred ca facebookul poate rivaliza cu Evidenta Populatiei.
poate chiar ofera date mult mai complete decat serviciul specializat pe-asa ceva.
in curand, cei care se ocupa de investigarea unor crime, pot cauta date despre potentialii nebuni, schizofrenici, ticniti, pe Facebook, ca le gaseste si aici cazierul.
|
Cred ca au si existat cazuri in care au fost gasiti criminali prin intermediul Facebook-ului. In urma cu ceva timp a fost amanata o operatiune militara intr-o zona secreta, fiindca un soldat a postat pe Facebook locatia unde urmau sa mearga

. Si la noi au fost doua cazuri in care niste detinuti postau poze din celula lor pe Facebook. Politistii s-au prins ca cei doi facusera rost de celulare si i le-au confiscat

.
Nu stiu daca o sa ma dau in vant dupa film, dar in niciun caz nu-i voi da nota 0. 0-ul mi-l rezerv pentru filmele care imi insulta inteligenta si care nu-mi dau nici macar un motiv sa cred ca au fost facute din alte motive decat $$$. Daca
doar banii te motiveaza in a face un film si se vede asta, pentru mine it's a no-go si nu cred ca asta e cazul lui Fincher.