Dragä Keep,
De ce nu te conectezi la realitate?
Practic, am demonstrat cä subventia de la C.N.C. a reprezentat o sumä apropiatä de costurile peliculei si, poate, putin mai mult.
Habar n-am cât costä o copie de difuzare; câte s-au tras; dacä producätorul e si distribuitor (si, deci, le-a plätit pe toate), sau dacä sunt diferiti (si, în acest caz, câte cópii si-a asumat fiecare).
Habar n-am ce alte capitole de deviz oi fi omis, din uitucealä sau informare incompletä, în calculul meu de mai sus, oricum doar partial.
Habar n-am cât au costat drepturile de difuzare a imaginilor - dar putem fi siguri cu totii de un lucru: n-a fost un chilipir! (Si,
hellooo...! Anybody home, anybody home...?! Dacä T.V.R. a fost partener, NU INSEAMNA CA LE-A DAT PE DEGEABA IMAGINILE ALEA! Inseamnä cä A CONTRIBUIT CU ELE, adicä a trecut în acte, ca INVESTITIE, suma echivalentä cu drepturile de difuzare! Nimeni nu face cadouri în productia de film - pânä si sponsorul care aduce Fanta la ecghipä scrie sticlele alea undeva, în registrele contabile.)
E minunat dacä vrei sä trimiti sezisarea aia - dar, mai întâi, un sfat.
Pentru un präpädit de mesaj pe un forum, eu am dat un telefon si m-am consultat zece minute cu cineva, ca sä nu vorbesc din burtä. Am vaga impresie cä, pentru o sezisare oficialä ca aia, ar fi nevoie de un efort de documentare nitelus mai mare - nu de alta, da' sä nu te faci de râs, Doamne fereste!
Altfel spus... conecteazä-te la realitate!
Si încä ceva:
Toti, dar ABSOLUT TOTI, fac pe dracu-n patru ca sä economiseascä la maximum din propria investitie si sä se apropie, pe cât posibil, de realizarea filmului numai (sau aproape numai) cu banii de la C.N.C. Dacä vrei sä-i condamni pentru asta, e dreptul täu - dar atunci, fä bine si trimite sezisarea aia pentru TOATE filmele produse anul ästa... Ca sä nu se creadä, mai stii, cä ai ceva personal cu Ujicä sau cu Velvet.
A, si apropo... Cum se face cä ori de câte ori nu mai ai argumente, te apucä lehamitea - mm...?