Deci, într-adevär, el era...!
Bänuiam de mult, dar nu mai eram sigur, si n-am apucat sä investighez.
Imediat dupä Revolutie, cred cä era prin iarna 90-91, sau 91-92, s-a dat un concurs de preparatori si asistenti la A.T.F. Am fost patru candidati. Pe lângä lucrärile scrise (în care ni se cerea sä descriem metoda pedagogicä pe care am aplica-o), am dat si o probä practicä: aceea de a discuta cu niste studenti din anul I sau II despre filmele lor aflate în lucru, dându-le îndrumäri, etc., în fata comisiei (din care fäceau parte Lucian Bratu, Horea Murgu, Stere Gulea, si altii).
Eu am lucrat cu un student care tocmai lucra la montajul unui film despre cotetele de porci aflate peste mormântul nemarcat al lui Mircea Vulcänescu... Da, acum mi s-a confirmat supozitia: era Barna.
Concursul a fost câstigat de Marius Sopterean, Doina Maximilian si Alexandra Foamete.
Dupä un timp, l-am întâlnit pe Lucian Bratu la o înmormântare (practic, a fost ultima noasträ întrevedere), prilej cu care mi-a explicat cä tot concursul fusese aranjat dinainte, anume pentru cei trei.
Barna mi-a läsat impresia unui student foarte timid, derutat, nesigur pe sine, care nu prea stia ce voia cu acel film.
Last edited by Pitbull : 01 Nov 2010 at 11:00.
|