Originally Posted by StefanDo:
gresit, uitati-va la toti neispravitii "convinsi" ca filmul e minunat dupa ce au vazut doar trailerul. Da' convinsi, frate, ar fi in stare sa jure.
keep se pune exact la acelasi nivel cand deraiaza cu pre-impresii negative
|
Unde am putea să ne uităm la toţi neisprăviţii, dacă ai fi şters postările lor?!
@dragon
Rău faci dacă nu comentezi fragmentul Alicei! Rău faci dacă nu pui ceva scris de tine la Atelier. E o greşeală mai mare să nu-ţi spui părerea, decât să ai o părere "greşită".

Toate părerile sunt egale, da egale!, ca drept de a fi expuse. E treaba şi libertatea cititorului să ţină sau nu cont de ele, sau câtă importanţă le dă, în funcţie de emitent. Trebuie să ai curajul de a-ţi asuma acest risc. În acest caz, autocenzura de tipul "sunt mic şi prost, aşa că stau în banca mea" deschide calea adevăratei cenzuri. După cum non-combatul deschide calea dictaturii.
Eşti la vârsta la care ai dreptul să greşeşti, să exagerezi, să dai cu mucii în fasole, cu bâta în baltă, să te schimbi, să te răzgândeşti, să fii subiectivă. Dacă nu acum, atunci când?
Forumul ăsta nu mi se pare un loc destinat maeştrilor în jocul cu mărgelele de sticlă.

Nu dramatiza în privinţa forumului! E o mică societate guvernată de legi naturale, o societate care îşi poartă singură de grijă şi se autoregenerează.
Aşa că, hai, dă-i bătaie şi scrie!