View Single Post
Old 31 Oct 2010, 11:59   #2549
c.ghevara
Guru
 
c.ghevara
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 820
Pitbull, mare pârâcios mai eşti! “Întrucât comportamentul antisocial si turbulent al userului Keepwalking…”? Haida! Să-l dăm pe Keep pe mâna Miliţiei, să-l ia patrula şi să-l tundă la zero! Să-l trimitem la şcoala de corecţie sau pe un şantier de reeducare prin muncă! Ţi s-a pus pata pe Keep şi îl luxezi constant. Chiar dezvăluirea identităţii reale a userului e un abuz flagrant. Încalcă o convenţie supremă. Până şi războiul are nişte reguli! Cavalerii respectau un cod, în primul rând, pentru ei, nu pentru adversar.
Vorbea cineva (oare tot tu?) de abuzurile lui Keep. N-are cum să comită aşa ceva. El nu poate modifica textele altcuiva, să adauge la ele observaţii proprii sau să le evidenţieze cu roşu, după cum are chef, motivat sau nu.
Cred că, din partea ta, Keep “beneficiază” de un tratament care ar irita pe oricine. Desigur, e treaba ta ce metode alegi pentru a modera. Dar “moderare” sigur nu înseamnă "inflamare". Moderatorului i se potriveşte mai bine tactul şi înţelegerea, nu biciuşca, severitatea şi persiflarea cu scopul impunerii unei ordini stricte. To serve, not to rule! Acceptă că şi moderare humanum est!
E amuzant duelul, dar energia, încrâncenarea şi timpul utilizate de voi, ar merita canalizate în ceva constructiv. Mai ales că amândoi aţi avea de lucru berechet.

@Stefan
În legătură cu un film poţi emite o părere şi pe baza trailerului, a distribuţiei, a cronicilor, a declaraţiilor celor implicaţi. Sigur, ar fi obligatoriu să-l vezi mai întâi. Dar câtă vreme nu scrii “filmul e prost” fără să-l fi văzut, nu mi se pare o încălcare flagrantă a unui principiu. Chiar şi în acest caz, nu mi se pare obligatoriu ştergerea postării. Dacă ceilalţi ştiu că un user nu a văzut filmul, vor ignora părerea sa, ba chiar îşi pot face o părere despre obiectivitatea lui. Pe un user cu păreri pozitive nu-l chestionează nimeni dacă a văzut filmul sau nu.
Din cauze independente de voinţa userilor, dacă aceştia ar interveni, strict doar după ce au văzut filmul, comentariile s-ar rezuma la o cronică şi 3-4 intervenţii, de obicei, monoton-pozitive. Ar trece luni de zile, până când alţi useri ar vedea filmul, pe rând, numai bine pe când subiectul şi-a pierdut orice interes pentru ceilalţi. Să fim realişti!
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif