Originally Posted by rrs85:
Draga rifa,
Capacitatile intelectuale difera de la individ la individ, intr-o societate. Ca de altfel si puterea de a sintetiza un mesaj dintr-un film, spre exemplu... Sau pot urca scara proletara, unde pot vedea ca unii au si altii ba, te intreb pe tine, draga rifa, de ce? [...]
N-am zis ca sunt persoane "stangace mintal" cele care au vizonat "Splice", ci doar nu au reusit sa gaseasca mesajul pe care eu l-am zarit. Si chiar si asa, nu a zis nimeni ca as avea dreptate, poate eu sunt cel stangaci mintal, si vad dincolo de simple imagini mult mai mult. Poate am o imaginatie bogata,o ciudata ingurcitare de a degusta chintesenta lucrurilor in general, a filmelor in mod special.
Atata timp cat traim, chipurile, intr-o democratie tu ma poti contrazice pe mine, eu pe cel de langa mine, dar pastrand limita respectului si a bunului simt!
rrs85, un stangaci mintal incurabil 
|
Nu ai inteles mai nimic si m-am amuzat teribil cand ai vorbit de bun simt sau respect avand in vedere lucrurile spuse de tine in postul anterior la adresa astora mai "tampiti" ca tine... Nu e vorba de pareri, gusturi sau de cine are sau nu are dreptate... e vorba de generalizare... lucru care nu e normal si mai ales nu e corect...
Putin imi pasa de imaginatia ta bogata sau de ciudata ta ingurcitare de a degusta chintesenta lucrurilor in general, a filmelor in mod special sau alte auto-divinizari pe care le-ai insirat mai sus fara sa ti seama de adevaratele probleme care (m-)au deranjat: ignoranta, lipsa de respect si aroganta...
Cu toate astea, nu ma astept sa intelegi tinand cont ca admiti ca esti un stangaci mintal incurabil... *sarcasm*