View Single Post
Old 29 Oct 2010, 21:14   #26
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Memeito:
un negru simpatic, harnic, iubitor

Mai rar asa ceva.....

pai, daca nu iesi in lume si stai inchis in gaoaza ta plina de violatori, ce sa iti fac?

Quote:
In caz ca nu stiai negrii sunt campionii indisputabili la violuri.

eu cred ca tu ai fost vilat de unu, deaia esti asa de impotrivit. negrii nu sunt numai in Africa. dar ce sa-i faci daca nu ai invatat decat jumate de lectii in generala la materia numita geografie. poate si profu te-o futut in cur si nu ti-o placut de el.

Quote:
Cam ce altceva ar putea sa vrea o fata de la un negru decat tavaleala?

e clar. esti si idiot pe deasupra. atat de idiot incat nici nu ai ales ce ti-am cerut sa alegi. ai fost multumit sa imi criitici postarea cu impertinenta unui obsedat sexual, fara macar sa faci ce ti-am cerut. frumos iti sade.

Quote:
Nu va ganditi ca o sa ajungeti de rasul satului?

poate tu esti "taran". ca restul lumii de pe aici, e destul de civilizata.

Quote:
Daca, Doamne-fereste o sa se casatoreasca, si o sa faca copii la randul lor, cum o sa va simtiti cand o sa iesiti cu nepotii de mana si ei or sa fie tot negrii? O sa rada si curcile de voi!

Doamne-fereste sa se casatoreasca. memeito ar face infarct si idio(tenia)logia lui s-ar duce pe rapa. ar fi grav domle', ar fi grav. eu as umbla fericita cu un pui de negru pe strada daca tatal lui m-ar iubi cu adevarat. si iti garantez ca nimeni nu ar rade de mine. nu mai suntem in epoca in care negrii erau considerati extraterestrii. dovada? bai nene, presedintele Americii e NEGRU!!!
asa ca tine-ti gura sau macar nu mai scoate prostii pe ea.

P.S. imi cer iertare fata de toti forumistii in legatura cu vocabularul pe care l-am adoptat mai sus. dar chiar nu il mai suport pe prefacutul asta. sper sa ma intelegeti.