Originally Posted by Memeito:
un negru simpatic, harnic, iubitor
Mai rar asa ceva.....
|
pai, daca nu iesi in lume si stai inchis in gaoaza ta plina de violatori, ce sa iti fac?
Quote:
In caz ca nu stiai negrii sunt campionii indisputabili la violuri.
|
eu cred ca tu ai fost vilat de unu, deaia esti asa de impotrivit. negrii nu sunt numai in Africa. dar ce sa-i faci daca nu ai invatat decat jumate de lectii in generala la materia numita geografie. poate si profu te-o futut in cur si nu ti-o placut de el.
Quote:
Cam ce altceva ar putea sa vrea o fata de la un negru decat tavaleala?
|
e clar. esti si idiot pe deasupra. atat de idiot incat nici nu ai ales ce ti-am cerut sa alegi. ai fost multumit sa imi criitici postarea cu impertinenta unui obsedat sexual, fara macar sa faci ce ti-am cerut. frumos iti sade.
Quote:
Nu va ganditi ca o sa ajungeti de rasul satului?
|
poate tu esti "taran". ca restul lumii de pe aici, e destul de civilizata.
Quote:
Daca, Doamne-fereste o sa se casatoreasca, si o sa faca copii la randul lor, cum o sa va simtiti cand o sa iesiti cu nepotii de mana si ei or sa fie tot negrii? O sa rada si curcile de voi!
|
Doamne-fereste sa se casatoreasca. memeito ar face infarct si idio(tenia)logia lui s-ar duce pe rapa. ar fi grav domle', ar fi grav. eu as umbla fericita cu un pui de negru pe strada daca tatal lui m-ar iubi cu adevarat. si iti garantez ca nimeni nu ar rade de mine. nu mai suntem in epoca in care negrii erau considerati extraterestrii. dovada? bai nene, presedintele Americii e NEGRU!!!
asa ca tine-ti gura sau macar nu mai scoate prostii pe ea.
P.S. imi cer iertare fata de toti forumistii in legatura cu vocabularul pe care l-am adoptat mai sus. dar chiar nu il mai suport pe prefacutul asta. sper sa ma intelegeti.