Revenind la topic.... La "Nr. 5" s-ar fi potrivit mai degraba un anunt "Interzis persoanelor peste 16 ani"

Oricum, anuntul respectiv ramasese postat acolo de cine stie cand... daca-mi aduc bine aminte, inainte rulase un film gen "Sora 13". Probabil angajatii cinematografului s-au gandit ca sta mai bine acolo decat sa-l rataceasca prin cine stie ce sertar...
Problema e ca cei desemnati sa eticheteze filmele fac lucrul asta de mantuiala sau, mai rau, "taxeaza" orice scena/cadru in care se vede o juma' de buca sau un sfert de san de parca am trai in lumea araba si la femei n-ar trebui sa se vada decat ochii (sper sa nu mai declansez alte controverse rasiale

). Un astfel de exemplu de zel excesiv al celor care eticheteaza filmele... Tot la TVR 1, difuzat dupa ora 12 noaptea si "marcat" cu "patratelul rosu", am vazut un film pentru copii (nu-mi aduc aminte cum se numea, dar stiu ca era cu Mickey Rooney), in care singura scena... sa-i zic deocheata... e cand cade din cer o "ingerita" care era bineinteles despuiata. N-am sa inteleg niciodata gandirea unora din CNA, dar ceva e "putred in Danemarca" si, in stilu' asta, o sa avem interzis si la picturile renascentiste ca, deh, nu le-a spus nimeni lu' nea Rafael sau Tiziano sa puna niste haine pe ingerasii aia