daca nu il iei in serios, nu vei avea de castigat. totul e sa incerci. nu ai nimic de pierdut. eu de cand am vazut filmul ma simt foarte bine. au trecut aproape doua zile si nu am mai avut nicio depresie, nimic. aseara parca ma pastea niscai tristete. insa am inchis ochii si m-am lasat purtata de fericire. si uite ca a mers. cred ca de cand ma stiu nu am avut doua zile bune una dupa alta. si cand am vazut filmul mi-am dat seama ca nu e din vina celor din jur. e din vina mea. cum spuneau si cei din film. e greu la inceput, dar satisfactiile sunt uriase. trebuie sa crezi. am observat cu uimire pe parcursul acestor zile, ca cu cat sunt mai fericita, cu atat si cei din jurul meu sunt fericiti si nu imi creeaza probleme. mai sunt si persoane care din nastere au o dispozitie proasta, insa le evit. si ma simt bine eliminand energiile negative din jurul meu. pana acum ma retrageam in ele si ma simteam bine in suferinta mea. pana cand mi-am dat seama ca e mult mai bine sa te descarci prin fericire decat prin tristete. la sfarsitul filmului am inceput sa plang... pentru ca am realizat cat de multe am in viata si cat sunt de fericita. trebuie sa incepi de undeva. de la lucruri marunte. si trebuie sa crezi cu adevarat ca ai nevoie de ele.