Originally Posted by dragonfly_drk:
The Secret. il recomand cu placere tuturor. film care sa ma fascineze mai mult, nu cred ca am mai vazut in viata mea. e un documentar care te invata multe... autodidact. deja ma simt mai bine. deja sunt fericita. si nici nu am de gand sa las tristetea sa ma copleseasca prea curand, oricat de mult si-ar dori sa puna stapanire pe mine. viata poate fi foarte frumoasa cand iti sunt deschisi ochii. simt si sunt sigura, ca de azi viata mea se va schimba. si asta datorita acestui documentar.
10/10 
|
M-a impresionat si pe mine cand l-am vazut prima oara, dar acum cred ca se exagereaza mult in acel film. Oricum daca nu ma insel mi se pare ca se si zice ca e foarte greu de realizat ceea ce vrei prin acele metode. Nu prea cred ca acei oameni care sunt prezentati in film ca s-au realizat numai datorita faptului ca si-au dorit cu adevarat acel lucru, iar despre celalalt film, What the bleep do we know, mi se pare foarte amatoricesc facut si mult mai slab decat The Secret. The Secret e ok, iti da o stare de optimism si visare, insa e destul de manipulator si nu il iau prea in serios.