View Single Post
Old 29 Oct 2010, 10:04   #14
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Memeito:
Eu nu mi-as lasa fiica sa iasa cu un negru...
Tu nu iti dai seama ca o largeste,o uzeaza, nu o sa mai fie buna de nimic, poate o mai si umple de toate bolile din Africa...

va rog, opriti-ma!!! i can't stop... ma memeito... tu... aaa... (nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu fiu vulgara). TU TE AUZI? de unde draq sti tu cat o are un negru? aaa... sau, stai. nu la asta te refereai. crezi ca daca un negru se coco cu fiica-ta o sa devina si ea neagra? guess what... negreala aia de pe piele... e pigment nene, nu e jeg. jeg ai tu in cap. ca esti rasist. asta e discriminare, dragutule. daca ai fi fost langa mine cand ai zis chestia aia, te bagam la puscarie si aveam grija sa nu mai iesi de acolo veci.
mi-e si mila de saraca fata care se va numi fiica a ta. va fi asuprita de ideile idioate ale unui memeit rasist.
hmmm... uite, alege intre:
1) fiica ta fericita cu un negru simpatic, harnic, iubitor, dornic de a avea o familie frumoasa.
2) fiica ta violata de un alb care o rapeste si o transforma in sclava lui. (ca sa fim in trend cu curentul memeito)

all in all, mi-am adus aminte de o discutie pe care am avut-o cu mama acum cateva saptamani. nu ii placea de relatia mea cu un simpatic baiat de etnie maghiara. si eu i-am zis ca e normal sa nu fie de acord. pentru ca nu e obisnuita cu astfel de chestii. pe vremea lui Ceausescu, oamenii nu indrazneau sa faca asa ceva. si sti ce mi-a spus? mi-a spus ca si atunci ca si acum, existau tot felul de relatii intre oameni de etnii sau rase diferite. si iaca-ta ca mi-a dat exemplul asta cu negrii. mi-a spus ca fetele care se cuplau cu negrii pe vremea aceea, erau considerate curve. pentru ca de obicei, ca sa ajunga la un negru, trecea intai prin aproape toate paturile din caminele studentesti. asta era mentalitatea de atunci. fetele care erau vazute cu negrii pe strada, erau considerate curve. si acum. tu le vezi tot asa... ce inseamna asta? trage tu singur concluziile.