Ipocrizia asta de care dau dovada diversele companii organizind tot felul de zile ,workshopuri si alte minuni.Compania x care produce milioane de tone de chimicale toxice sau junkfood organizeaza''ziua aerului curat in Bucuresti '' sau'' saptamina Haleste Sanatos '' .Arunca 5000 de euro pe 2-3 concerte (cu ''nemuritorii'' Iris ,Holograf ,Phoenix ) ,aduc 50 de pustani voluntari care impart 10000 de fluturasi si cred ca s-au spalat pe maini de mizeria pe care o fac mereu.
Ma mai irita (un pic ) si pustii astia care-si umplu C.V.-urile cu zeci de actiuni de voluntariat facut aiurea doar ca sa dea bine .Chiar daca-i doare undeva de maretele cauze (plantatul copacilor ,reducerea populatiei de rozatoare ,discriminarrea tiganilor in Ferentari ,s.a.m.d. ) baietii aduna zile de voluntariat sperind ca o fufa de la vreun departament HR o sa -i premieze peste ani de zile.
Foarte bine baieti ,faceti voluntariat dar faceti -l si cu inima. Sunt mii de batrini care nu pot iesi sa-si cumpere mancare sau medicamente,sunt pline azilurile de copii abandonati care nu stiu cum arata o eugenie .Decit sa freci ţiparul la ''Zilele pistelor de biciclete '' mai bine mai aduni alti 10 agarici ,stringi 10 milioane de lei si cumperi niste chiloţi ,ciorapi ,pijamale ,sapunuri si pasta de dinti si te duci la un azil de batrini.Cred ca oamenii aia s-ar bucura mult mai mult decit biciclistii (sau motocicilistii ) pentru care militezi.
|